RSS

10 lucruri despre Apocalipsa din 21.12.2012

20 Dec

1. cel mai probabil nu vine.

dar dacă ar veni…

2. dacă locuiţi in complex rezidenţial, nu vă ascundeţi în buncărele antiatomice. În general au doar intrare, nu şi ieşire… you little Hitler builders, you.

mayans3. incă nu ştim la ce oră vine, dar la cât trafic e pe Colentina s-ar putea să întârzie indiferent de programare

4. contactată telepatic de autorităţi Baba Vanga a reacţionat foarte agresiv şi a repetat obsesiv să nu o mai hărţuim că nu ştie unde e Elodia.

5. surse din presă spun că apocalipsa s-ar amana cu două zile. Având în vedere că oricum a ratat concertul special de Crăciun de pe 13, 14, 15, 16 decembrie cu Ştefan Bănică nu mai are rost să se grăbească.

6. pe realitatea.net un articol spune că “de frica apocalipsei zeci de tineri se vor baricada într-o cabană de la Păltiniş”. Mişcare înţeleaptă, la cât e de scump să îţi iei o cameră acolo nu e de mirare că nici Apocalipsa nu s-ar caza la ei.

7. patriarhia Română a decis să facă un ultim bine poporului român şi organizează un pelerinaj 3 la preţ de 1 unde vor aduce moaştele Sfantului Dumitru, Sfintei Paraschiva şi ale Cloştii cu Puii de Aur.

8. studenţii grupei 316B de la Automatică ne asigură că indiferent ce se întâmplă, Facebook-ul şi YouPorn-ul vor funcţiona în continuare pe serverele lor făcute din uraniu furat de ţigani de la Cernavodă.

9. unele surse spun că de fapt sfârşitul lumii va fi cauzat de tentativa băieţilor de la Mythbusters să demonteze mitul sfârşitului lumii.

10. Bonus + 5: într-un articol postat pe Gazeta Apocalipsei, adică Realitatea….

Oracolul Shambalei a dat câteva sfaturi pentru locuitorii de pe Pământ:

1. Trebuie să vă pregătiţi pentru această schimbare de cicluri şi să finalizaţi toate treburile din 2012, să nu începeţi altele noi şi să vă achitaţi datoriile.  eu cred că de fapt oracolul ăsta e un cămătar din Voluntari care îşi vrea banii înapoi. 

2. Pe 20 decembrie 2012 luaţi-vă copiii, documentele, banii, plecaţi din oraş şi mergeţi undeva în mediul rural. Procuraţi-vă alimente pentru două luni, pentru că reţelele electrice vor fi restabilite după o lungă perioadă de timp. – Este de fapt modul prin care Enel spera să îşi achite datoriile pe care le are la cămătarul de mai sus

3. Este necesar să aveţi rezerve de apă, lemne de foc şi lumânări pentru iluminat, deoarece după 21 decembrie 2012 nu va mai fi energie electrică – dacă mai aveam un dram de pădure până acum… well, that’s gone. 

4. Comunicaţiile şi televiziunea nu vor mai funcţiona. În timpul “zilelor întunericului” trebuie să astupaţi ferestrele şi să nu ieşiţi afară. Dacă aveţi nevoie, nu mergeţi prea departe.pentru a preveni această tragedie, Dan Diaconescu a pus la punct un sistem de colindători care vor alerga din casă în casă şi vor povesti ce s-ar întâmpla ipotetic pe OTV. 

5. După apariţia luminii, nu vă întoarceţi în grabă în oraşe, mai bine rămâneţi o perioadă în mediul rural. – că poate aşa mai revitalizăm agricultura, că din altceva nu mai avem din ce face bani. 

 

 
Leave a comment

Posted by on December 20, 2012 in Aiurea

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: