RSS

EVZ-ul, televizorul si extraterestrii

13 Nov

EVZ-ul a luat-o razna. Rău. Scrolluiam ca orice om ocupat Facebook-ul la birou si dau peste un titlu de mare angajament. Mesaj LIVE de la EXTRATEREȘTRI. Experții nu îl pot EXPLICA: ”Am venit să vă avertizăm despre destinul lumii voastre” | VIDEO

O emisiune de televiziune în Anglia, pe 26 noiembrie 1977, în rețeaua Southern ITV (care cuprinde Londra de Sud și Sud-Est). Un mesaj difuzat la ora 17:12, în timpul știrilor de seară, notează martinfrost.ws. Timp de cinci minute, mesajul ”a suprapus” vocea prezentatorului de știri, Ivor Mills. […]

Iată mesajul: ”Vă vorbește Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulți ani, unii dintre voi ne-ați văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace și înțelepciune, așa cum am făcut aceasta cu frații și surorile voastre de pe întreaga voastră planetă, Terra

Am venit să vă avertizăm despre destinul rasei și al lumii voastre și intenționăm să vă sfătuim cu înțelepciune pentru a putea să comunicați semenilor voștri, care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptați, pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care amenință atât lumea voastră, cât și alte lumi din jurul vostru. Această intervenție este necesară pentru a putea să participați la Marea Trezire Spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră Terra va trece într-o nouă eră, a Vărsătorului.

Această nouă eră a profundelor transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoință, mare pace și evoluție, cu condiția ca aceia care vă conduc, unii dintre ei din umbră, să devină conștienți de forțele rele care le întunecă acum judecata. Rămâneți calmi și ascultați cu atenție ce am să vă spun, căci această șansă s-ar putea să nu se mai repete. Toate armele voastre distrugătoare și nefaste trebuie să fie neîntârziat suprimate”.Vremea conflictelor și a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului, iar rasa din care faceți parte ar putea să progreseze cu ușurință spre noi niveluri, mult mai elevate, de evoluție, dacă vă veți arăta demni de aceasta în fața lui Dumnezeu.

Aşa. Excuse me while I “a ha ha ha ha hhhhaaaah aaaahahahahha =))=))=))”

Si statea el ET mic si verde in camera lui mobilata MIKEA cu un poster cu David Duchovny deasupra biroului lui din loftul de pe Pluto si facea o videoconferinta prin Google Hangouts pe ziPad cu prietenii lui de la UFO Pranks Center si a decis:

– deci, c**ie, facem aşa: Il punem pe asta micu de la Gazeta noastra de perete sa faca un text asa frumos… sa scrie ceva cu “peace, love and understanding” ca le place. Le spunem ca ii asteapta ceva, ca incepe ceva. Gasim ceva cu zodii, ca toti citesc horoscopul, am vazut io pe Daily Mail al lor ca au o ditamai rubrica. Sa fie ceva cu spirit, spiritual, din astea. Si dupa ce ii pupam in cur le spunem sa isi desfiinteze armele. Toate. Şi ca să fim siguri, inchei cu ceva cu Dumnezeu. Si dam anuntul… In engleza. Nu in State ca pe astia i-am speriat deja cand l-am trimis pe ala micu’ a lu vecinu, Roswell. Hai sa hackuim stirile de la ora 7. În Anglia.

Multumim EVZ pentu acest material. Ati reusit sa mai agitati 30 de babe speriate de Apocalipsa de pe 22 decembrie. Now could you, please, get your asses up and build some real news? Like documented, real, important, interesting news?

Daca vrea cineva sa citeasca tot compendiul, intrati aici

 
1 Comment

Posted by on November 13, 2012 in Articole, Online, Stiri

 

Tags: , , , , ,

One response to “EVZ-ul, televizorul si extraterestrii

  1. Ben Ami

    January 4, 2013 at 7:58 pm

    altii au citit proze SF la radio si au omorat oameni. chiar daca din cand in cand mentionau asta. degeaba. e despre ce vrei sa crezi.
    http://www.realitatea.net/69-de-ani-de-la-razboiul-lumilor-de-orson-welles-emisiunea-care-a-scos-americanii-in-strada_106966.html

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: