RSS

…in a relationship with.

09 Nov

am citit stirea asta despre Facebook.

Facebook a lansat astazi pentru prima data in istorie pagina de cuplu pe reteaua sociala. Acum tu si partenerul sau partenera ta puteti avea o pagina comuna. Pentru cei care nu pot sta nici pe Internet nedespartiti, Facebook a lansat o noua optiune de a imbina doua conturi intr-unul singur. Pozele, statusurile si toate postarile de pe paginile de Facebool ale celor doi vor fi mutate de acum pe o singura pagina, comuna, scrie Daily Mail

…. hai că înțeleg. Ok. Sa facem aceste pagini si sa vedem cum crește rata mortalității printre adolescenți si femei de 33 de ani care sunt single si labili psihic. Fine. Pe langa faptul ca STIM ca aveti o relație trebuie să și VEDEM că aveți o relație.

ok

Și se îmbina pe un Wall comun statusurile, pozele, clipurile si fotografiile de pe Fluffington Post (awesome page, btw) cu pisici si iepurasi la un loc. Si ce faci cand se despart? Vine Zuckerberg ca un mediator si spune: El a dat mai multe Like-uri deci el primește pozele. Ea pastreaza doar albumul cu pisici. Albumul de Mobile uploads sunt făcute 70% cu telefonul lui deci le ia el si melodiile le trimitem la loc pe Youtube?

So seriously. What happens when they break up?

 
Leave a comment

Posted by on November 9, 2012 in Aiurea, Online, Stiri

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: