RSS

Despre femei. Majoritatea lor

20 Sep

Munceam şi eu aşa ca tot omul la ceva ce cândva o să mi se şi remunereze şi am zis să fac o pauză şi să frec internetul la piciorul lui de pixeli şi am dat a doua oară peste un articol care m-a amuzat copios la un moment dat. La momentul acela am zis că nu merită să mă iau de el, dar acum recitind pasaje, i just can’t help it, dude. I cannot. I mean it.

Ca să vă pun în temă. Este un articol scris pe un site de muieri femei minunate şi superbe şi inteligente şi oau. Şi este un articol despre sex şi despre obiceiurile bărbaţilor în pat. Şi despre cum să ne dăm seama noi, muierile femeile minunate şi superbe şi inteligente şi oau, că el este un nenorocit cu spume la gură. În opinia mea (şi sper a restului planetei) acest articol este despre cum să devii o nevastă acră şi nefututa.

Voi face, aşa cum obişnuiam odată (vezi ghidul despre cum să te masturbezi, alt articol de o splendoşenie macabra) analiză pe text. Pentru că trebuie.

Legendă pentru cei adormiţi, băuţi sau cu ADD:

ce e scris cu ITALIC – aberaţiile din articol

ce e scris BOLD – explicaţiile mele, poate pricepe restul populaţiei feminine că nu e ok.

În pat nu există nicio regulă, aşa că fiecare poate, în timpul actului sexual, să urle de plăcere, să facă mişcări pe care nu credea că le poate realiza sau chiar să-şi piardă cu totul controlul. Ai inceput atât de bine textul asta încât speram că esti mega cool şi into BDSM. But no, my friends, wait for it. 

Însă, acest lucru nu înseamnă că iubitul tău se poate comporta neadecvat cu tine în pat. Să-şi controleze instinctele animalice în timp ce faceţi dragoste este unul dintre cele mai importante aspecte, pentru ca relaţia dintre voi doi să fie în continuare una frumoasă şi stabilă. Eu cred că dacă el trebuie să îşi controleze instinctele animalice, atunci trebuie şi tu să îţi controlezi papagalul şi să mai taci din gură. Nu-i aşa? dacă e compromis, compromis să fie. El dă din fund ca şi cum dansează blues şi tu îţi ţii fleanca. Even!

Dacă iubitul tău nu poate să fie senzual în timpul partidelor de amor, poţi să fii sigură că el nu poate să fie sensibil nici în viaţa de zi cu zi. Eu nu înteleg obsesia asta a femeilor cu “să am lângă mine un bărbat sensibil”. Sincer, eu prefer un bărbat stăpân pe el, independent şi protective, nu sensibil. Aş prefera ca atunci când ne jefuieşte cineva noaptea într-o gară să îi bată pe ăia şi să take it like a man, nu să se ascundă în spatele meu şi să plângă precum o fetiţă de pension. 

Iată mai jos care sunt cele mai proaste obiceiuri ale bărbaţilor din timpul partidelor de sex şi ce spun acestea despre caracterul lor:

Sexul sălbatic

Nu sunt naivă, ştiu prea bine că bărbaţii au o anumită frecvenţă atunci când se masturbează şi o alta atunci când fac sex. Dacă ar face sex aşa cum vor, adică foarte sălbatic, partida de amor se va termina în maximum 30 de secunde. Baby, ştiu din experienţă că 30 seconds in heaven is better than 15 seconds in heaven. Şi care popândău mă-sii e legătura dintre viteza cu care se masturbează şi aia cu care face sex? Dacă partida se termină în 30 de secunde e bine. Vine a doua partidă în care îl ţine mai mult. Dar, tu draga mea, probabil nu ai ajuns niciodata până la getting lucky twice. 

Bărbaţii fac sex mai senzual doar pentru că noi ne dorim acest lucru. Dacă ai parte de un iubit care doreşte întotdeauna să facă sex sălbatic iar patul şi părul tău se mişcă ca şi cum afară ar fi un uragan, gândeşte-te că el are în cap doar plăcerea lui. Vrea să se simtă bine şi nu îl interesează că tu rămâi „neterminată“. Dă-mi voie să te contrazic. Nu toţi sunt Tarzan. Sunt şi bărbaţi care fac sex senzual. Şi fac sex senzual, se uită la Desperate Housewives şi în 2 ani te vor părăsi. Pentru alt bărbat. Cât despre replica ta cu “vrea să se simtă bine”? That is the fuckin purpose of sex. To have a good time. Dacă ţie îţi trebuie un Symbian, doua dildouri şi cineva să îţi spună că eşti superbă şi că ţi-o trage pentru că ai citit Emily Dickinson, e problema ta că nu termini, nu a lui. 

Aminteşte-ţi că bărbaţii care se gândesc doar la sentimentele şi plăcerea lor nu sunt buni de nimic şi nu ai ce să pierzi dacă renunţi la un astfel de mascul. Except for a huge deal of orgasms. De fapt, ştiţi ce! Renunţaţi fetelor. More for us, the normal women. 

Sex oral brutal

Vă simţiţi bine în dormitor, iar tu decizi să-l dai pe spate cu o partidă de sex oral. Nu doar că îl exciţi la maximum, dar iubitul tău simte şi că trebuie să preia controlul, aşa că te prinde de păr.Până aici nu este nimic rău. Însă, dacă începe să-ţi împingă capul înainte şi în faţă, pentru a-i face un deepthroat (tehnica de sex oral în care penetrarea orală este foarte adâncă şi ajunge până la „omuleţul“ din cerul gurii), este posibil să te simţi inconfortabil. Draga mea, dacă el ajunge doar până la omuleţ, he is doing it wrong or he could use some jimmy extension. Cât despre simţitul inconfortabil. That is the point!! Aşa cum ziceam şi în altă postare, Jim Jeffries explică foarte bine ideea de nevoi ale bărbatului:  What we, men , need is simple: We need you to go down and suck our cocks. And while you do that, please try to look a bit uncomfortable. We like that.”

Dacă el continuă cu această tehnică, practic îţi arată că nu te respectă şi că te foloseşte doar pentru a-şi satisface plăcerile.

Adorm după ce face sex

Trebuie să recunosc că acest lucru este unul obişinuit pentru bărbaţi. A fost demonstrat ştiinţific că somnul după o partidă reuşită de dragoste înseamnă că bărbatul te iubeşte mai mult. Însă, acest obicei nu este deloc plăcut dacă te afli la începutul unei relaţii. Aţi făcut sex, dar tu nu poţi să adormi, în timp ce el deja sforăie lângă tine. Acum ce trebuie să faci? Să te uiţi singură la un film? Să citeşti o carte? Să-ţi verifici mailurile în miez de noapte? Nici nu vă cunoaşteţi bine, dar el se poartă de parcă sunteţi împreună de o viaţă. Frate, nu ştiu altele cum sunt, dar eu dorm like a baby on Xanax after three multiples. Şi dacă se poartă de parcă vă ştiţi de o viaţă, ce? Is not that your purpose? Nu toate asta vreţi…happily ever after. Sau Happily Ever After nu începe cu happy, începe cu “vrei să vorbim despre cum simţeam că eşti femeia vieţii mele de la primul fingering”.

Un tip grijuliu va sta cu tine până adormi şi abia apoi se va culca şi el. Asta îţi va demonstra că el chiar ţine la tine şi îi pasă de sentimentele tale. Sau că vrea să fugă lăsând un post-it pe frigider nu să face your morning demons.

„NU“ înseamnă „NU“

Bărbaţii nu înţeleg acest lucru niciodată. Lor li se pare că atunci când îi refuzăm o facem pentru că ne dorim să fim cu ei, dar ne lăsăm greu. (Si oare cine i-a invatat asa. Nu tot voi?) Ei bine, acest lucru este total greşit. Dacă nu ai o stare de spirit bună şi îţi doreşti să dormi, nu să faci sex, majoritatea bărbaţilor vor crede că glumeşti. Ei bine, acest lucru nu face decât să-ţi arate că, din nou, îi pasă doar de el. Chiar dacă ai spus acel „NU“ ca pe un „DA“, un bărbat respectuos va lua răspunsul tău tot ca pe un „NU“. Ok, Now I am pissed. Because it is ok to give all these mixed feelings and expect him to be like … mmmm, ştiu eu ce înseamnă consoana aia stresată. Este din cauză că ai avut ziua asta lungă, draga mea, şi acum tu ai vrea să mă satisfaci, dar eşti obosită. Am înţeles, iubita. Mai aşteptăm. Mă duc repede trei minute să mă masturbez în baie şi revin ca să stau cu tine să vorbim despre colega aia a ta enervantă de la birou.

WTF WOMEN?? The reason for which I love men is the fact that they MAKE SENSE. Their thinking pattern is logical. It is either black or white and sometimes, might be gray if he still thinks about it. But it will end up white or black. Nu ştiu peste ce violatori ai dat tu, care te-au făcut străchini chiar dacă ai zis nu. Dar un tip care te scoate în oraş de x săptămâni şi care s-a chinuit să ajungă până acolo, e acolo că he fancies you, nu pentru că vrea dosar penal. Dacă îi spui că nu şi îi dai un argument logic pentru asta, te va înţelege. 

Pleacă imediat după ce fac sex

Te-ai întâlnit cu iubitul tău în oraş, aţi petrecut ceva timp împreună, după care aţi ajuns acasă şi aţi făcut dragoste. Toate bune şi frumoase, până în momentul în care îi sună telefonul. Sunt colegii lui de muncă sau prietenii lui, care doresc să iasă la o bere. El nu ezită nicio secundă şi le spune că va fi prezent. Acest lucru nu te face decât să te simţi ca o femeie uşoară, care a fost folosită pentru sex. Până la urmă, cam aşa şi este, deoarece este clar că pentru el sunt mai importante multe alte lucruri decât persoana ta. 

My dear, până acum credeam doar că eşti răsfăţată şi egoistă. Acum înţeleg şi că ai o problemă cu deducţiile de bază. Dacă iubitul tău pleacă după ce ţi-a tras-o este pentru că somebody doesn’t know when to shut the fuck up. Dacă tu refuzi sexul în limbaj criptat, dacă vrei să faci dragoste ca pe Titanic de fiecare dată, dacă tu ai o problemă că el te ghidează în timpul sexului oral, dacă în timp ce aproape adoarme tu îi ţii teoria sentimentelor împlinite şi îi spui că you wanna have his babies, dar nu are voie sa se simtă confortabil cu tine ca într-o relaţie de lungă durată….. în toate aceste aceste condiţii… i wonder HOW the fuck did you get him there to sleep with you in the first place??  No shit he is leaving. 

Şi acum mă duc înapoi să lucrez. See you tomorrow guys.

 
7 Comments

Posted by on September 20, 2012 in Aiurea, Sex

 

Tags: , , , ,

7 responses to “Despre femei. Majoritatea lor

 1. Alina Popescu

  September 20, 2012 at 7:56 am

  Thank you 🙂 Mai mult nu are rost sa spun pentru ca daca intru in discutii despre astfel de articole nemaivazute, o sa scriu un comentariu mai lung decat postul tau 😀

   
 2. Another_Outsider's WordRain Ink.

  September 20, 2012 at 9:48 am

  Mda, interesant articol. Saraca femee.
  Btw, cred ca ai vrut sa spui la un moment dat “Sybian” nu “Symbian”. Este o mica diferenta intre un dispozitiv de masturbare si un sistem de operare pentru smartphone-uri. Am incercat sa ma gandesc in fel si chip daca ar fi de ajutor in vreun fel Symbian pentru o viata sexuala mai buna. Ar putea fi, daca smartphone-ul este waterproof si sistemul de operare Symbian permite instalarea unei aplicatii care sa controleze frecventa functiei de vibratie a telefonului. That would make some kind of sense 🙂 in a quirky sort of way. Sau squirty. Depinde.

   
  • gascaprinapa

   September 21, 2012 at 7:51 am

   m-am grabit si era trei dimineata. vai ce rai sunteti. of.

    
   • Another_Outsider's WordRain Ink.

    September 21, 2012 at 7:58 am

    pai sa nu mai scrii in graba si la 3 dimineata, ca vezi ce confuzii creezi. cum era sa ma gandesc eu, in alt context, la legatura dintre symbian si viata sexuala? asa ca iti multumesc pentru asta. symbian needs improvements. for ladies. pentru barbati… nu stiu ce ar putea face…

     
 3. Adi

  September 21, 2012 at 6:51 pm

  thumbs up … si omg ce de hateri

   
 4. Ravel

  November 3, 2012 at 10:32 am

  Zi-mi ca i-ai lasat link la asta si retardei care a scris articolul, please!!!

   
 5. Ben Ami

  January 4, 2013 at 7:11 pm

  hmmm… matur. cu o mica precizare. nu stiu cum sunt altii (am auzit, doar) dar unei tipe i-a parut amarnic de rau cand “a glumit” zicand NU. pentru ca asa a ramas chiar daca s-a straduit sa-mi explice cum a glumit ea. de pe la 18 ani am un buton in cap care ma tine departe de acuzatii de viol. un NU e doar un NU. si nu necesita explicatii.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: