RSS

10 lucruri de ştiut despre sex – ediţia pentru bărbaţi

13 Sep

Tocmai ce deschisesem fereastra sa scriu un post despre o întâmplare cu un ninja (va explic eu mai incolo) si aud de afară: Ce face băieţii? Aţi ajuns demult? Io am venit greu. Mititica asta a lu’ fra’miu are decat 115 cai. 

Dupa ce auzi asemenea mostra de intelighenţă….suddenly a loud VlllurrrrrrrrrpppPPP was heard. It was the sound of vaginas closing all around the world.

Si uite aşa mi-am schimbat topicul de postare si o sa scriu ceva ce am promis ca scriu de mult şi am tot amânat.

10 lucruri de ştiut despre sex. Ediţia pentru bărbaţi.

1. Pune mâna să vezi ce-mi faci, nebuno. Un handjob. Asta se cheama că îţi fac dacă pun mâna. Un footjob dacă pun piciorul (deşi fie vorba între noi, dacă încape între degetele de la picioare cu totul, se vede că degeaba faci tracţiuni pentru muşchii de pe abdomen, că pipi inseamnă că nu prea faci). Şi blowjob dacă pun ventilatorul. (sic!). Ceea ce trebuie să priceapă bărbaţii este că la specimenele rare de femei, cu IQ peste 110, noţiunea de dirty talk in bed e ceva mai complexă decât “Sujiiii, fă” şi este foarte posibil ca o replică nepotrivită în miezul acţiunii să transforme calea lactee în deşertul Sahara si dai în şmirghel. Aşa că dacă nu vrei să auzi “Mână-mă, ciobane” înapoi, rămâi în zona de “Fuck yea, bitch”. Da, în engleză totul sună ok. Nu traducem.

2. 30 de minute de cunnilingus. Dacă vii în pat pentru asta, adu şi veioza să termin de citit şi eu cursul ăsta de rezistenţa materialelor. Nu mă înţelegeţi greşit. E ok. E aşa…pentru o zi de miercuri, când sunteţi amândoi obosiţi de la muncă şi mai greu cu lubrifierea. Dar, dude. Juma de oră? Munceşti degeaba. Parol. Ia-o, dă cu ea de perete, prinde-o de păr şi ai rezolvat problema. Şi schimbă-ţi providerul de cablu. You’re watching the lame porn channels.

3. E bine? A fost ok? Este o replică pe care o aud femeile de obicei după prima partidă cu un partener. Este cea mai penibilă întrebare pe care poţi să o pui după sex. a) pentru că dacă a fost naşpa oricum nu o să îţi spună, unless she is a complete hardass, selfish bitch. b) pentru că eşti cam noob dacă nu te-ai prins singur. c) pentru că tot grupul statuar de încredere, adoraţie şi veneraţie pe care ea îl are pentru tine după orgasmul multiplu pe care clar l-au auzit şi pensionarii din staţia de autobuz se duce pulii pe suflet.

4. Crezi că o am prea mică? Mintea? DA. Here’s a tip. Dacă ştii ce să faci cu ea şi femeia din patul tău nu participă la recorduri Guiness de “uite pepenele. ma aşez pe el, a dispărut masa”, nu. Nu o ai prea mică. Dacă în schimb, mama Natură mai mult a luat decât ţi-a dat şi tu faci sex în ritmul personalului de Mărăşeşti, atunci da, s-ar putea să i se pară niţel cam mică.

5. Ai chiloţi tetra cu margarete pe ei?!?  Awww. Ain’t that cuuuute. But so fucking sick and wrong. Ok. Accept faptul că moda, trendurile, asorte-urile sunt lucruri cu un debating range foarte amplu la bărbaţi. Dar, omule. Serios? Când ştii că mergi să fuţi…. ia şi tu nişte boxeri pe tine. Negri. Albi. Gri. Verzi. Roşii, ok. Mov, ok. POTI SĂ ÎŢI IEI ŞI ROZ, FIE! Dar nu cu floricele. Nu cu căluţi de mare. Ştiu că porţi chiloţii ăia că îţi aduc noroc, dar du-te cu ei la examene, nu în club.

6. Câte orgasme ai avut? Ţi se pare că am un abac la marginea patului şi mai mut o biluţă la fiecare? Şi pe ăla multiplu îl punem două sau trei? Hai sa punem doi jumate că nu ştiu sigur dacă a fost şi clitoridian. Şi de fapt ăla clitoridian mi l-am dat singură, deci nu prea se pune la tine… nu ştiu, hai să facem o funcţie:

for (i=0, i<=n, i++)

if          {femeie_urlat !=0,

………..femeie_muscat !=0

………..femeie_tremurat !=0 }

….i=n+omfg

….call you_fuckin_rule_dude(n)

else

….i=0

….call a_damn_taxi_and_go_home(null)

[la chestia asta sigur o sa imi comenteze cel putin 3 programatori ca am scris ceva gresit. for the record, i don’t know any programming. eu am terminat facultatea de Citire si Scriere]

7. Şosetele. Aici… e cu dus şi întors. I am having mixed thoughts about this. Şi acum, să fim sinceri, ţine de preferinţele fiecăruia. Dacă tu vrei musai să le ţii pe picioare, ok. Dar dacă nu, te rog io mult, pe tot ce am mai bun şi mai mare şi mai frumos (adică sânii) dă-le jos. It is like I am being fucked by Pippi Longstocking.

8. Îmi dai voie să termin pe sânii tăi/fata ta/spatele tău? Acumă dacă spui şi “te rog frumos” …. NU. Pe bune. Dacă ai ajuns acolo, dai la fata aia de juma de oră, şi ea îşi rupe cerşaful cât îţi spune printre sughiţuri şi gemete “mai tare. da. mai vreau!” cumvaaaaaa… nu cred că îi pasă. Şi dacă nu e de felul ei o finuţă crispată care face sex estetic (vezi postul similar pentru femei) o să îi şi placă. Serios.

9. Şi… asculţi Holograf? La mesele în familie şi în taxi. În rest, nu prea. Dacă nu jucaţi în deplasare şi fata e la voi acasă… nu trebuie să ştie chiar din prima că tu asculţi Mariah Carey şi cânţi Diana Ross la duş. Vezi că sunt pachete din alea cu “music for sex”, “chill out” sau dacă o ştii mai sălbatică niţel, dă-i cu Disturbed. Că merge. IMPORTANT, însă! Dacă e melomană, nu recomand să pui nimic oldies, but goldies. Asta dacă nu vrei să îţi fredoneze “It’s the final countdooooown” înainte să intri.

10. Să spulberăm un mit. E OK SĂ ADORMI DUPĂ CE FACI SEX. Şi noi picăm rupte în gură şi sforăim deja până terminăm ţigara de după, dacă a fost o partidă foarte bună. Nu, nu toate vrem să vorbim despre ce a însemnat acel anal pentru relaţia noastră. We’re good.

 
4 Comments

Posted by on September 13, 2012 in Aiurea

 

Tags: , , , , , , , ,

4 responses to “10 lucruri de ştiut despre sex – ediţia pentru bărbaţi

 1. rafy

  September 17, 2012 at 8:24 am

  awesome!

   
 2. Ben Ami

  January 4, 2013 at 5:50 pm

  esti ok daca esti asa. chiar daca foarte dura (desi tie nu ti se pare) 🙂
  cam descrii soferi, sportivi si ciobani. nu toti tipii, chiar daca trag de fiare, au un cult pentru… duritati de impresionat.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: