RSS

How to win a geek’s heart in a few easy steps

04 Sep

Cu avertismentul că este foarte posibil să nu funcționeze (I am after all single. If my advice would work at least once I’d now be riding the pony, not writing down how-to tutorials on getting laid).

I am a sucker for geeks. Mie imi plac bărbații care descoperă sensul Universului într-un algoritm Dijkstra. Sunt delicioși, tăcuți, ușor de întreținut, nu vor animale în casă și la câtă pornografie consumă, they know how to make a woman squirt with less than three fingers.

Drumul spre iad e pavat cu intenții bune. Drumul spre inima unui geek e pavat cu sâni. If you have the boobs, restul este destul de floare la ureche. Mai trebuie să citești un rezumat de la Dune, să știi ce jocuri a scos Blizzard și in ce ordine ( e simplu, draga mea, scot unul la 10 ani și le numerotează…I, II, III) și să nu faci dezordine pe raftul cu DVD-uri.

Este totuși important de reținut:

1. La primele întâlniri nu vorbi despre nimic. După tradiționalele “Buna, ce faci?” îți deschizi telefonul, google-uiești repede latest release samsung/nokia/apple și întrebi: Mă gândesc să îmi iau un Samsumg Galaxy Note, tu ce părere ai? De aici înainte nu trebuie neapărat să asculți decât dacă într-adevăr vrei o tabletă. Otherwise, te uiți o dată la 4 minute la el, îți muști buza de jos, îți așezi sânii pe masă, pentru efect mai profund mănânci frișca din frappe cu degetul și dacă vrei cumva totuși să închei conversația verși apă pe tine. Pe bluză. Nipple area.

2. Dacă ați trecut de second base și ai ajuns la el acasă să nu te pună păcatul să muți ceva. Ar fi de preferat să ai smartphone-ul tău personal și să nu fii nevoită să spui: pot să îmi verific mailul la tine? Dacă totuși nu suportă amânare și chiar trebuie, învață să folosești Incognito Window in Chrome… (te-am pierdut, așa-i?)

3. Dacă ați ajuns la tine acasă, ai nevoie de câteva stocuri de energizante, pizza delivery numbers și așternuturi vintage cu dischete, plăci de bază și un obiect decorativ în formă de rachetă făcut din pastă de fludor. He will marry you. Înainte să îl lași să pună mâna pe calculatorul tău, asigură-te că rezoluția ecranului e corectă, nu foarte luminos și că în afară de esențial nu ai nimic salvat pe desktop. Unless you want to hear all about memory consumption. Pune-ți un desktop cu un film din categoria Transformers, Expendables, Thor… nu, nu Thor. ala a fost un major fail. Batman, nu Spiderman, Spiderman e lame. Este recomandat și un mousepad cu Star Trek. Dacă te întreabă cum o cheamă pe pisica ta spune R2D2.

4. Dacă deja sunteți împreună lucrurile se mai simplifică. Este foarte simplu să locuiești cu un geek. Trebuie să știi să faci sandvișuri bombe calorice cu bacon, parmezan, all the veggies you can think of și care să semene cu shaworma. Nu propune mai mult de o ieșire pe săptămână, în niciun caz cu fetele și nu în cluburi supraaglomerate. Dacă vrei să îl convingi să plecați undeva în weekend sau în concediu, locul pe care îl alegi (he won’t care on which the destination is) trebuie să aibă WiFi și neapărat să ai la tine un stick de net for safety reasons. Dacă pică wirelessul vei apărea ca Tinkerbell în ochii lui când îl suprinzi cu device-ul în cauză.

5. Dacă ai chef de rough sex, enervează-l. Dar DO NOT, UNDER NO CIRCUMSTANCES break anything at his computer. Crede-mă pe cuvant că ideea să îi demontezi unitatea centrală și să te așezi goală printre perifericele împrăștiate artistic pe podea cerându-i să te pedepsească pentru ce ai făcut nu va avea succes. L-ai pierdut pentru următoarele trei ore în care își va monta calculatorul la loc și apoi va sta bosumflat pe GameSpy.com ignorându-te cu talent. Somehow not even the line: Come Shift+Delete my clothes off will work.

6. Best birthday present is a long deep blowjob while he is playing Assassins Creed or Prince of Persia. You train yourself for that. Also, you could get dressed like Liv Tyler in Lord of the Rings. or fuck it. Just don’t wear anything. Deși un pierce în sfârc în formă de diodă ar putea fi original.

Între timp, ar trebui să înveți câteva bancuri cu geeks, programmers and engineers. Definitely. Here’s a start: Why do Java programmers wear glasses? Because they don’t C#.

 
9 Comments

Posted by on September 4, 2012 in Aiurea

 

Tags: , , , , , , ,

9 responses to “How to win a geek’s heart in a few easy steps

 1. Bogdan

  September 4, 2012 at 4:40 pm

  :))

   
 2. edgar

  September 4, 2012 at 7:30 pm

  slăbuţ 🙂

   
 3. irrrinah

  September 8, 2012 at 5:52 pm

  Bai, da, daca eu as fi tip, ar merge toate astea, s-ajung io la Isengard daca mint. As mai adauga mentionarea unei serii de anime-uri, da’ asta depinde de la geek la geek. Alas, I’ve got them boobs si am experimentat si reversul medaliei, in care la un moment dat te intampina monsieur-ul cu un ranjet larg si cu propunerea de a-ti repartitiona laptopul si de a-ti pune si-o Mandriva mica, in conditiile in care in orice os tu cam pierzi sageata de cascata ce esti… 🙂

   
 4. Valheru, The dragon Lord

  September 12, 2012 at 8:03 pm

  Poti incerca sa il bati la jocul sau preferat … Garantat ii vei atrage atentia

   
  • gascaprinapa

   September 13, 2012 at 9:28 pm

   Excellent tip! Thank you! given my gaming skills this will take a bit less than….forever. But worth a shot, if the guy is really awesome.

    
 5. Ben Ami

  January 4, 2013 at 6:59 pm

  mai… eu mai si scriu… d-astea. adica-s un fel de distrus. da’ nu cred o iota din ce-ai scris. mie imi pare o traducere. stiu ca nu e, nu te bosumfla, da’ nu cred ca exista asa ceva.

   
  • gascaprinapa

   January 5, 2013 at 12:12 am

   nu crezi ca exista geeks, sau ca pot fi agatati? eu nu traduc 🙂 eu produc

    
   • Ben Ami

    January 5, 2013 at 12:30 am

    stiu. stiu. dar nu-mi incape in cap asa ceva. trebuie sa fie un experiment izolat. cunosc mult prea multi tipi care chiar nu se poarta asa (desi sunt in categoria asta).

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: