RSS

din culisele presei! MApN-ul, Romania libera si Academia Catavencu – o tragicomedie de 5 minute

24 Nov

Distractie mare in redactie. Atat de mare incat a trebuit sa ma machiez din nou ca mi-a curs rimelul de cat am ras cu lacrimi.

Colegul nostru responsabil cu amuzamentul pe Academia Catavencu si cu cresterea calitatii vietii de reporter mai repede decat scumpitul benzinei a comis un articol pentru site-ul academiei, luand la misto situatia cainilor vagabonzi pe care, sper eu, ii paste injectia letala.

In articolul sus-mentionat se spunea cam asa: ca Exclusiv: M.Ap.N (pentru nedumeritii care nu au sters praful de pe telecomanda de cand Elodia era inca in viata, recte Ministerul Apararii Nationale) va infiinta batalioane de caini maidanezi pentru teatrele de razboi, adica face niste trupe speciale din fiarele care bantuie strazile mai ceva ca pensionarii pietele si ii trimite la razboi in cazul in care aliații trebuie sa trimita ajutoare calificate:,

În contextul războiului iminent dintre Iran şi restul lumii (adică SUA şi Israel), licuricii mai mici şi aliaţi vor trimite, cel mai probabil, trupe de sprijin. Cu noile batalioane de maidanezi, putem limita pierderile de vieţi omeneşti”, au declarat sursele.

 

Materialul a fost postat pe Academia Catavencu la orele 14.12 si pe Romania Libera s-a facut o trimitere, carevasazica un articol cu link. Unde evident se specifica: autor: Academia Catavencu sa stie lumea ca e caz de pamflet si de pauza de amuzament.

La mai putin de 120 de minute, suna telefonul in redactia online a Romaniei Libere:

– Buna ziua, colonel Cutarescu ma numesc, de la MApN. Domnu, va rog io, ne suna agentiile de presa si lumea sa ne intrebe daca le confirmam informatia pe care ati dat-o pe site cu cainii, cu razboiul. Puneti, va rog io, un “pamflet”, ceva in titlu….

Acuma, dincolo de povestea asta elucubranta in care a sunat un Colonel. Nu un neica nimeni, nu tu locotenent, nu tu sergent, nu tu portar, un COLONEL sa spuna asta…. pe mine ma uimeste altceva:

Si anume cohortele de jurnalizde si jurnalizdi care au sunat sa intrebe?!?!?!?!?! WTF. Cat de cretin sa fii sa suni sa ceri o confirmare sau o infirmare pentru un material de pe Academia Catavencu, fie si de pe Romania Libera, SEMNAT de Academia Catavencu. Si ok, sa presupunem prin reducere la absurd ca nu ai vazut autorul. Cum sa ai impresia ca poate fi real ca MApN-ul (!!) aduna cainii vagabonzi si ii trimite in zone de razboi.

Daca ar avea IQ-ul cu doua puncte mai mic ar primi ajutor social. Serios.

 
1 Comment

Posted by on November 24, 2011 in Articole, Romania, Stiri

 

Tags: , , , , ,

One response to “din culisele presei! MApN-ul, Romania libera si Academia Catavencu – o tragicomedie de 5 minute

 1. Ben Ami

  January 5, 2013 at 12:27 am

  “Cum sa ai impresia ca poate fi real ca MApN-ul (!!) aduna cainii vagabonzi si ii trimite in zone de razboi.”
  sa incerc sa-ti explic CAT DE TARE te inseli? 🙂
  experiente cu animale… sunt fenomenal de multe. si toate tin de un razboi sau altul. nu, nu e sf.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: